<<< Terug

Wij gaan altijd voor kwaliteit. Daarom willen mijn team en ik alléén maar werken met de beste materialen en producten.

Van de volgende bedrijven krijgen wij fantastische support:

Non-stop dogwear

Dit is een Noors merk in hondentuigen, riemen, halsbanden en o.a hondenjassen. Non-stop is onderscheidend door de hoge functionaliteit, kwaliteit en draagcomfort. Voor onze honden is niets minder dan het beste oké, dus dit merk past perfect bij onze visie.

Naast alle halsbanden, riemen, harnassen, treklijnen en hondenjassen voorziet Non-stop dogwear ons ook van kwalitatief hoogwaardige kleding.

PowerBar sports sportvoeding

Wereldwijd is PowerBar hét merk op het gebied van sportvoeding. Naast sportdrank ontwikkelt deze firma ook gels, powershots en suppletie om de sporter te ondersteunen in het leveren van topprestaties. Ook hier geldt dat ik graag werk met het beste van het beste.

Herzog Medical

Al 20 jaar draag ik de compressiekousen van Herzog met veel plezier. Tegenwoordig hebben ze ook tubes en compressie enkelsokken. Ik ben ervan overtuigd dat deze producten mij ondersteunen in mijn sportbeoefening en wil dat ook uitdragen. Ik sta bekend door het dragen van 2 verschillende kleuren Herzogkousen/tubes. Dat ben ik ooit gaan doen toen ik verkleed als Pippi Langkous in 2012 de Strongmanrun heb gedaan. Voor Herzog Medical sta ik af en toe in een stand tijdens grote evenementen om mijn kennis en ervaring te delen.

RunDog

Dit is een webshop waar je alles kunt vinden op het gebied van sporten met je hond. Van steps tot treklijnen en hondenvoer. Rosine Verkleij is de enthousiaste eigenaar van deze webwinkel. Voor de Europese Kampioenschappen dogscooter was ik eigenlijk nog op zoek naar een step. RunDog heeft mij deze gesponsord waar ik nog steeds heel blij mee ben.

Heike Dierrijk Klinieken

Onze honden worden regelmatig nagekeken en indien nodig behandeld door Heike Dierrijk Klinieken. Claudia de Kort is onze vaste dierenarts; zij is gespecialiseerd in sporthonden. Wij kunnen altijd snel bij haar terecht. Bij Claudia zijn onze honden altijd in vertrouwde handen.

<<< Terug