“De juiste voeding is voor iedereen anders, daarom geloof ik in maatwerk.”

Ik ben een zeer ervaren diëtist (en sportdiëtist): al 25 jaar in het vak. Afgestudeerd in 1994 en daarna gelijk aan de slag gegaan als zelfstandig diëtist waar ik toen al direct het stuk leefstijl meenam in mijn begeleidingstrajecten.

Carlien Harms - Diëtist

Het werken met voeding is voor mij vanzelfsprekend, het is een soort 2e natuur; het hoort bij mij. Voeding in combinatie met gezondheid heeft van jongs af aan al mijn interesse gehad. Tijdens de 25 jaar die ik nu werkzaam ben als diëtist heb ik ondertussen veel kennis opgedaan via bijscholingen en post HBO-opleidingen en in de praktijk kunnen ondervinden wat wel en níet werkt. Voor vrijwel alle voedingsgerelateerde klachten kunt u bij mij terecht. Ik ben gespecialiseerd in overgewicht, ondergewicht, eetproblematiek, diabetes en hart- en vaatziekten en sport en voeding.

Ook een zekere levenservaring maakt dat ik mij beter kan inleven in verschillende situaties. Als 20-jarige ben ik ernstig ziek geweest, gezond zijn is niet vanzelfsprekend! Voeding kan helpen je weerstand en herstel te verbeteren. Daar ben ik van overtuigd. Ik ben moeder van twee opgroeiende pubers. Ook daarvan heb ik het nodige geleerd. Het opvoeden van kinderen is een mooie levenservaring. Het werken met kinderen is mede hierdoor inzichtelijker geworden.

5 oktober 2016 op televisie bij RTL5 tijdens het programma Galileo vraagt Chiel de Winter in deze uitzending advies aan Carlien over het Bananendieet.

Naast de voeding ben ik altijd geïnteresseerd in de persoon. Wat zijn uw wensen, doelen, verwachtingen, vaste eet- en leefgewoonten, beweegpatroon en medische voorgeschiedenis? Gezamenlijk komen we tot een plan van aanpak en gaan we streven naar een reële doelstellingen. Met als uiteindelijk doel een fitter en vitaler lijf en geest, betere bloedwaardes en minder medicijngebruik. Ik geloof in een advies op maat omdat elk persoon anders is!
Bij overgewicht en/of diabetes werk ik eventueel met het Biamed concept of, in het geval van diabetes, met Keer Diabetes2 Om.

Voor verdere informatie zie: www.voedingsadviesgroep.nl of meldt u aan via mijn online aanmeldingsformulier.

Aanmeldingsformulier

VoedingsAdviesGroep Utrecht